April Darby Live!

Het verhaal

Nadat ze als solist optrad in diverse dinnershows en avond aan avond te zien was in de musical ‘Sister Act’ was twee jaar geleden het moment daar! Ze kreeg haar eigen hoofdrol als Rachel Marron in ‘The Bodyguard’, deze rol deelde ze met Romy Monteiro. Daarnaast treedt ze op als solist in ‘Dinnershow Pandora’ en brengt ze dit jaar haar eerste single uit. We hebben het over niemand minder dan April Darby.

Grote shows, grote musicals, grote rollen.. nu is het tijd voor een eigen theatershow om April nog persoonlijker te leren kennen tijdens een show waarbij een huiskamersfeer centraal staat. April zal nummers ten gehore brengen uit shows die ze eerder deed, nummers die haar dierbaar zijn, nieuwe en bekende hits en natuurlijk niet te vergeten haar eigen single. Daarnaast komen er diverse artiesten uit het (musical)vak langs die zorgen voor gastoptredens.

De show biedt afwisseling tussen het pop –en musicalgenre, Nederlands –en Engelstalig, instrumentale banden en live muziek. De afwisseling van deze show zorgt voor een fris, eigentijds en tegelijkertijd ouderwets gezellig avondje uit waarbij April en haar muziek centraal staan.