Televisie programma's

PUBLIEK

Daarnaast verzorgen wij ook (betaald) publiek bij diverse studioprogramma’s. Publiek van allerlei generaties en afkomsten staan bij ons in het bestand om benaderd te worden.

Aanmelden als publiek

FIGURATIE

Voor televisieprogramma’s, (bedrijfs)films en commercials verzorgen wij figuranten. Wij zijn in het bezit van een groot bestand welke dagelijks uitgebreid wordt. Men schrijft zich bij ons in met al zijn of haar kenmerken en eigenschappen. Dit biedt ons de mogelijkheid om voor u zowel in grote aantallen figuranten te verzorgen als de kleine specifiekere opdrachten.

Aanmelden als figurant

STAND-INS

Ieder studioprogramma heeft voor de daadwerkelijke opname een generale repetitie. Tijdens deze repetitie wordt het hele programma doorlopen waardoor iedere betrokken partij op de werkvloer vertrouwd raakt met zijn of haar positie die ingenomen moet worden tijdens de daadwerkelijke opname. Daarnaast worden de opdrachten / spelrondes / eliminaties met de stand-ins getest. Stand-ins zorgen er (mede) voor dat u als producent goed voorbereid de daadwerkelijke opname in gaat.

Aanmelden als stand-in

ARTIESTEN

Doordat wij ook enorm actief zijn in de theater- en entertainmentindustrie hebben wij een groot bestand aan artiesten. Van zangers, acteurs, presentators maar ook clowns, acrobaten, travestieten en nog veel meer..

Aanmelden als artiest
CONTACT

Geïnteresseerd in één of meerdere van bovenstaande diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
E-mail: info@stent.tv
Telefoon: 035-8889660