Artiesten en stand-ins

Voor veel televisieprogramma’s casten wij diverse artiesten en (special) stand-ins. Artiesten komen in de uitzending en stand-ins blijven werkzaam achter de schermen tijdens de repetities van studioprogramma’s.

 

Tijdens deze repetitie raakt iedere betrokken partij op de werkvloer vertrouwd met de positie die zij zullen innemen tijdens de daadwerkelijke opname maar ook wordt er met stand-ins opdrachten / spelrondes / eliminaties uitgetest.

 

Wij hebben drie categorieën:

  • Artiesten – Dit zijn personen met een afgeronde theateropleiding en/of professionele praktijkervaring met een groot talent in één of meerdere disciplines als uitvoerenden. Zij komen daadwerkelijk in uitzendingen terecht.
  • Stand-ins – Dit zijn personen met een afgeronde theateropleiding en/of professionele praktijkervaring. Zij nemen tijdens de repetities de plek in van jurylid of kandidaat.
  • Special stand-in – Dit zijn personen met een afgeronde theateropleiding. Zij nemen tijdens de repetities speciale plekken in van de presentator, zanger, danser en dergelijke posities. Hiervoor dien je uitstekend talent te hebben voor de desbetreffende discipline behorende tot de daadwerkelijke functie.

 

Raak jij enthousiast van bovenstaande informatie? Houdt dan geregeld onze auditie– of vacaturepagina in de gaten voor actuele oproepen.